tag:blogger.com,1999:blog-4998164114048902104.post3836376811324107831..comments2024-03-19T23:47:12.296-06:00Comments on CHLEB I INNE PRZEPISY: 23-DELIKATNA DROŻDŻÓWKA SALLY LUNNIZABELAhttp://www.blogger.com/profile/09492667967446254932noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4998164114048902104.post-74357477824518890442008-07-22T16:46:00.000-05:002008-07-22T16:46:00.000-05:00Moja rodzinka zajada sie nia tak po polsku.Albo be...Moja rodzinka zajada sie nia tak po polsku.Albo bez niczego,albo z jakims dzemikiem.IZABELAhttps://www.blogger.com/profile/09492667967446254932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4998164114048902104.post-67335958973414631052008-06-17T16:36:00.000-05:002008-06-17T16:36:00.000-05:00Mmm...bardzo dawno pieklam Sally Lunn. Twoja ma pi...Mmm...bardzo dawno pieklam Sally Lunn. Twoja ma piekna brazowa skorke i wyglada bardzo amerykansko ;D Czy wiesz, ze oryginalnie pieczona jest w okraglych formach, ciepla jeszcze przekrawa sie na trzy czesci i wypelania "clotted cream"? Jest bardzo pyszna! Z czym jedza ja Amerykanie, z czym podajasz ja TY?Tatterhttps://www.blogger.com/profile/17607712445910048839noreply@blogger.com