PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA BRAK NOWYCH WPISÓW. PRZEPRASZAM ZARÓWNO TYCH KTÓRZY SĄ U MNIE BARDZO CZĘSTO JAK I TYCH KTÓRZY ZAGLĄDAJĄ TU OD CZASU DO CZASU. NIESTETY ZWIĄZANE JEST TO Z MOJĄ PRACĄ. CODZIENNIE JEDNAK STARAM SIĘ TU WPADAĆ I ODPOWIADAĆ NA WASZE KOMENTARZE. ZAPRASZAM WIĘC DO PIECZENIA ORAZ DZIELENIA SIĘ SWOIMI SPOSTRZEŻENIAMI I CZEKAM NA WASZE PYTANIA.

5 sty 2009

-METALOWA SKROBKA

Jest ona niezbędnym narzędziem w dobrze działającej piekarni czy cukierni, ale też baaaardzo pomocna w zwykłej domowej kuchni.Najczęściej spotykane są zrobione z metalu lub plastiku.Szybko i skutecznie pomaga nam pokroić nawet duże i grube kawałki ciasta.Staje się też bardzo pomocna w chwili gdy nasze ciasto przykleiło się do deski lub blatu kuchennego :)

Moją skrobkę kupiłam zupełnie przypadkowo w zwykłym sklepie.Jest ona wykonana ze stali nierdzewnej, ma platikową ochronę do trzymania i narysowaną podziałkę w centymetrach i calach.Dodatkowo posiada etui do przechowywania.

3 komentarze:

dana pisze...

Właśnie szukam takiej,od dawna. Mam plastikową, nie jest zbyt dobra.Chyba źle szukam, nie tam gdzie trzeba.:))

IZABELA pisze...

Danusiu,na wielu stronach widzialam takie metalowe ale nie patrzylam na ceny.Moja kosztowala 5-6 $.Ciekawe ile w Polsce?

kass pisze...

Ja tez mam plastykowa, a taka by mi sie przydala...pozdrawiam.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails